LUK MENU
Skrevet af Finn Jørgensen d. 13. marts 2019

Vi flytter… hjemmesiden :)

Som en del af bedre persondatabeskyttelse flytter vi hjemmesiden over på en mere sikker forbindelse...

Denne nyhed er en smule teknisk, men da jeg ved at folk gerne vil vide hvad der sker med deres data og hvorfor, så kommer der her et lille skriv ang. dette og hvad vi ellers har planlagt med hjemmesiden.

Vi arbejder pt. på følgende:

  1. Opdatere hjemmesiden, så den bliver pænere og mere brugervenlig
  2. Nemmere betaling i klubben med nyt system
  3. Flytte til HTTPS
  4. Flytte bookingsystemet væk fra WordPress / hjemmesiden
  5. Lave brugeradgang til systemet, hvor det åbner op for tilmelding til bl.a. de forskellige nyhedsbreve, arbejdslørdage mm.

Jeg kan lige starte med at sige, at hvis man har en gemt designer i sig og kunne tænke sig at hjælpe med hjemmesiden, så grib lige fat i mig (Ulrik McArdle) i klubben, så vi kan snakke om det.

1: Opdatere hjemmesiden, så den bliver pænere og mere brugervenlig

Vi vil gerne have lavet et nyt design til vores eksisterende hjemmeside eller flytte den helt over på et andet framework (f.eks. Laravel). Men vi skal have en designer på, så kender du en der er skrap til design, front-end og opsætning i Laravel / WordPress, så sig endelig til, så vi kan komme i gang.

2: Nemmere betaling i klubben med nyt system

Vi har arbejdet igennem længere tid på at få et nyt system i klubben, som skulle lette ekspeditionen i slusen og gøre det nemmere for alle både i henhold til budgetter, generel økonomi, lager, medlemmer og våbenregistreringer. Vi glæder os meget, men da det afhænger meget af mig, så er der kun den tid der er

3: Flytte til HTTPS

Som en del af det nye system skal der være https og sikre linjer i mellem det hele, så vi har valgt at skifte vores navneservere til cloudflare, hvor vi kan få gratis SSL certifikater mellem deres DNS og vores hjemmeside. Det betyder at den almindelige hjemmeside http://dalumskytte.dk skifter over til https://dalumskytte.dk - det betyder dog ikke noget for dig som bruger, da den automatisk vil skifte dig over. Det kan dog være, at din browser skifter oppe ved adresse linjen fra "Not secure" til "Secure" :o)

4: Flytte bookingsystemet væk fra WordPress / hjemmesiden

Som det er pt. så fik vi udviklet et bookingsystem til vores hjemmeside, dengang vi skiftede. Vi må dog erkende at der begynder at komme fejl, da vi ikke har vedligehold af selve hjemmesiden, foruden de almindelige opdateringer. Vi har haft en lidt uheldig oplevelse med dem der lavede siden for nogle år siden, så vi trak os fra aftalen, da de ikke leverede og senere er deres firma gået konkurs. Derfor prøver vi som sagt at flytte skidtet over i en nyt system.

5: Lave brugeradgang til systemet, hvor det åbner op for tilmelding til bl.a. de forskellige nyhedsbreve, arbejdslørdage mm.

I forbindelse med lancering af de nye system til håndtering af brugere mm. åbner vi på et tidspunkt op, medlemmerne selv kan vedligeholde mails, adresser, familierelationer. Der vil også blive mulighed for at tilmelde sig forskellige former for emailnotifikationer, da det ikke er alle der ønsker det hele. Der vil bl.a. komme følgende mailing lister: arbejdslørdag, stævner, generalforsamling og eventskydninger. Alle obligatoriske mails som våbenfornyelse og vigtige mail fra bestyrelsen, vil automatisk komme, da det er et krav for medlemskabet i klubben.

Med venlig hilsen
Ulrik McArdle (Webmaster) og Bestyrelsen