LUK MENU
Skrevet af Finn Jørgensen d. 17. juni 2020

Klubben åbner fra tirsdag d. 23-06-2020

Efter en længere periode med Corona-lukket, starter vi atter op igen med med skydning i Dalum Skytteforening.

Sidste nyt fra Dalum Skytteforening

Corona

Som så mange andre steder vil der være nogle tiltag, der skal efterleves, så vi alle kan skyde og føle os sikre. Det betyder bl.a. at hvis man skal låne et klubvåben, så er det påkræves at personen der betjener våbnet bruger gummi-handsker. Der er handsker i klubben vil formålet. Dette er ikke nædvendigt, hvis du bruger eget våben.

Der vil være sprit tilgængeligt ved indgangen til foreningen, så man har mulighed for afspritning, inden man kommer ind. Når man er i klubben, bør man holde den anbefalede 1 meters afstand til personer omkring sig. Folk der skyder riffel skal efter endt brug, afspritte kindstøtte og kolbe, da det er i kontakt med udsatte smittekilder.

Åbningstider

Sidste år åbnede vi op for torsdagsskydninger, men vi har i øjeblikket ikke mandskab til at hold åbent torsdag. Så sidder du alligevel derhjemme og ser tv og tænker, det vil jeg godt hjælpe med, så skriv til Max, som planlægger vagtskemaet og kom på listen. Klubben er et fælles ansvar og vi sætter pris på din hjælp.

Vi kan derfor kun åbne op for skydning med riffel og pistol, tirdage fra kl. 17.30 - 20.00 (hvor salget slutter) og onsdage fra 10.00 - 12.00

Renovering af baneanlæg

Banerne er blevet renoveret og forstærket på alle grov-baner, da der simpelthen er blevet skudt igennem de gamle hardox plader. Det er derfor super vigtigt der ikke bliver skudt med grovpistol på baner der ikke er markeret med Grov, da banerne bliver ødelagte.

Sommerferie

Da Corona har holdt os lukket, har vi besluttet at vi IKKE holder lukket henover sommeren, som vi plejer. Vi tror, at folk primært vil holde sommerferie i Danmark i år, så det kan svare sig at holde åbent. Det håber vi i hvert fald.

Skydning i Skallebølle

Det bliver sådan fremadrettet, at Dalum Skytteforening booker banerne i Skallebøllecentret som hidtil, dog vil det være medlemmerne selv der står for alt i forbindelse med skydningen. Der vil heller ikke være våben eller ammunition til køb og udlån, så dette skal købes i klubben på forhånd, samt skytte skal have sit eget våben. Bemærk der skal være en skydeleder på stedet, før en skydning kan gennemføres - denne kan udnævnes på banen fra gang til gang (kræver skydelederkursus)

Langdistanceskydning

Planen for langdistanceskydning er, at det bliver genoptaget over sommeren. Brian har sagt han ønsker at stå for dette, så har du gode idéer eller ønsker du at hjælpe, eller bare deltage, så tag fat i Brian og hør, hvornår næste skydning bliver. De vil også blive annoceret på hjemmesiden og Facebook

Eventskydning

Vi åbner atter op for eventskydninger til polterabender, firma-arrangementer, fødselsdage, drenge/pige-aftener, mv. Så mangler du et sjovt tiltag til dit arrangement, så book en eventskydning på hjemmesiden eller læs mere om eventskydning her.