Flere baner forbeholdt medlemmer

Nye regler + det løse, læs dette - det er vigtigt :)

I forbindelse med den store tilgang i klubben, har vi set, at medlemmer i klubben, har måtte vente i ret lange perioder på at få en bane. Vi har gjort følgende, for at løse dette problem.:

1) Vi har åbnet 4 baner nede ved riffelskytterne, hvor let øvede / øvede må skyde - spørg banevagten med hensyn til betjening af anlæg.
2) Vi har gjort således, at det kun er bane 8 og 9 der må bruges til nye skytter, dvs. at bane 1 - 7 er til medlemmer*.

*Vi har i bestyrelsen valgt, at reservere banerne 8 og 9 til nye skytter, i tidsrummet 18.30 - 19.30, både tirsdag og torsdag. I den forbindelse, vil der ikke kunne skydes grov på de baner i det tidsrum. Det er normalt ikke noget problem, da grovskydning kun er efter kl. 20.00, men da vi er flere medlemmer der er begyndt at skyde grov, kan man nu skyde grov hele torsdagen. Tirsdagen forbliver uændret.

I samme omgang har vi valgt, at gøre alle baner til grovbaner, undtaget de 3 første, hvor der skydes luft. Dvs. at banerne 4 - 9, må nu benyttes til grovskydning. Banerne er blevet markeret.

Nye skytter skal ringe eller skrive og bestille en tid, hvis de ønsker at få en prøveskydning - vi afholder ikke prøveskydninger med folk der kommer herned, uden at have booket en tid. Læs evt. mere her: Hvordan bestiller jeg en prøveskydning