LUK MENU
Skrevet af Finn Jørgensen d. 7. juli 2020

Vi har brug for din hjælp

Vi mangler hænder i klubben og du kan gøre en forskel - læs mere her :)

Efter lang tids stilstand, er vi ivrige for at komme i gang igen. Vi har desværre lidt udfordringer med at opretholde et minimum af banevagter, banekommandører, sælgere, instruktører og hvad der ellers skal være på sådan en alm. skydeaften. Derfor beder vi om lidt hjælp fra medlemmerne. Vi har brug for folk til at tage nogle banevagter eller simpelthen bare hjælpe, hvor der er brug for det. Der er ikke nogen krav og alle kan hjælpe og du skal nok få en grundig introduktion til tingene, så du ikke føler du bliver kastet ud på dybt vand.

Vi har især brug for hjælpere tirsdag og torsdag, hvor vi har alm. skydeaften. Du kan sige du kommer fast en dag, begge dage eller at du bare vil på listen som afløser. Det hele hjælper :o)

Nogle gange kan det også være en hjælp, hvis man kan se der er mange i klubben, bare lige at blive en time eller to ekstra og hjælpe med at vise nogle nye, hvordan de skal håndtere våben eller sørge for andet praktisk, som f.eks. at rense et våben. Man kan evt. sætte sig et par stykker og rense et hver ved vores dertil indrettede rensebord

Med venlig hilsen
Bestyrelsen